Μπείτε σε μια νέα διάσταση ασφάλειας
Προστατέψτε την οικογένεια, το σπίτι και την ιδιοκτησία σας με την κλειδαριά τελευταίας τεχνολογίας.

Σχεδιασμένη για βέλτιστη αξιοπιστία, η Omega Pro ενισχύει τις προδιαγραφές της πόρτας σας κατά της διάρρηξης.

  • ΑΣΦΑΛΗΣ. Πατενταρισμένα κλειδιά τα οποία αντιγράφονται με επίδειξη κάρτας ιδιοκτησίας ΜΟΝΟ σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα.
  • ΑΘΟΡΥΒΗ. Η πατενταρισμένη τεχνολογία BST αναβαθμίζει την έννοια της αθόρυβης λειτουργίας παρέχοντας ίδια ασφάλεια χωρίς θόρυβο.
  • ΝΕΟ ΚΛΕΙΔΙ – 3 ΖΩΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ. Η Omega Pro επιτρέπει τη διατήρηση του ίδιου επιπέδου ασφάλειας ακόμα και αν χαθεί το κλειδί.

OMEGA PRO
Η μόνη κλειδαριά που θα χρειαστείτε!
Ασφάλεια επόμενης γενιάς. Πιο δυνατή από ποτέ, χάρη στις νέες τηλεσκοπικές μπίλιες η Omega Pro βελτιώνει την ασφάλεια της πόρτας σας και εγγυάται μέγιστη προστασία.

Το κλειδί Omega Pro είναι εξαιρετικά ελαφρύ (συμπαγές με μειωμένο βάρος) και κατασκευασμένο από υλικά που χρησιμοποιούνται στην αεροδιαστημική βιομηχανία.

OMEGA PRO C SERIES
  • OMEGA PRO C SERIES
OMEGA PRO M SERIES
  • OMEGA PRO M SERIES
OMEGA PRO D SERIES
  • OMEGA PRO D SERIES
OMEGA PRO G SERIES
  • OMEGA PRO G SERIES
Blue Silence Technology
Η δημιουργία της κλειδαριάς OMEGA PRO είναι αποτέλεσμα της πολυετούς εμπειρίας του οίκου MUL-T-LOCK στην παραγωγή κλειδαριών υψηλής ποιότητας για θωρακισμένες πόρτες.

Είναι η εξέλιξη της κλειδαριάς OMEGA PLUS η οποία σχεδιάστηκε έχοντας υπόψιν τις αυξημένες ανάγκες ασφάλειας που απαιτεί σήμερα η αγορά.

Η έμπνευση για την παραγωγή της κλειδαριάς OMEGA προήλθε από τη θέληση να συνδυαστούν οι καλύτερες τεχνολογίες που υπάρχουν στις σημερινές κλειδαριές με πρωτοποριακό τρόπο.

Η κίνηση με μοχλούς δίνει πλέον τη θέση της σε μια αθόρυβη και αποτελεσματική κίνηση με γρανάζια και το κλειδί που ενεργοποιεί την όλη λειτουργία αποκτά ένα βασικό ρόλο που καθορίζει την ασφάλεια της κλειδαριάς.

OMEGA BLUE SILENCE TECHNOLOGY
mtl omega pro μηχανισμός
Εξαιρετική αντοχή στη διάρρηξη
Χάρη στη νέα δομή και διαμόρφωση του ρότορα με εξελιγμένους τηλεσκοπικούς πίρους, σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη διαμόρφωση του κλειδιού, προσφέρει άνευ προηγουμένου προστασία από κάθε προσπάθεια χειραγώγησης.

Ο εξοπλισμός της κλειδαριάς με πλάκα από χάλυβα μαγγανίου προστατεύει από οποιαδήποτε συμβατική διάτρηση.

Οι ράβδοι που ελέγχουν τους εκτροπείς λειτουργούν ανεξάρτητα, αυξάνοντας σημαντικά το επίπεδο ασφάλειας σε περίπτωση απόπειρας βίαιης διάρρηξης.

Ποιότητα κατασκεής - 100%
Ασφάλεια - 100%
MUL-T-LOCK OMEGA PRO
Το κλειδί
Περισσότεροι από 10 εκατομμύρια διαφορετικοί συνδυασμοί που επιτυγχάνονται με δεκατρία pins σε τέσσερις άξονες, για μια κλειδαριά που προσφέρει μέγιστη ασφάλεια.

Η αναπαραγωγή αντιγράφων γίνεται μόνο με τον κωδικό αριθμό που βρίσκεται στην κάρτα ιδιοκτησίας και μόνο σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα OMEGA POINT.

Το κατάστημα μας είναι OMEGA POINT και μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να αναπαράξουμε τα κλειδιά σας άμεσα.

Πλεονεκτήματα της κλειδαριάς OMEGA PRO

- Ο υψηλής τεχνολογίας μηχανισμός με γρανάζια που διαθέτει (κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία) αποκλείει την περίπτωση μπλοκαρίσματος της κλειδαριάς παρέχοντας ταυτόχρονα αθόρυβη λειτουργία.

- Πρακτικό πτυσσόμενο κλειδί.

- Η κλειδαριά αντικαθιστά τους πιο γνωστούς τύπους κλειδαριάς ασφαλείας θωρακισμένης πόρτας. (CISA, ATRA, MOTTURA, POTENT, TESIO, SECUREMME κλπ.)

- Εγκεκριμένη από το ιταλικό “ISTITUTO GIORDANO”.

- Παραδίδεται με έναν βασικό συνδυασμό και καινοτομεί με την παροχή δύο επιπλέον συνδυασμών αλλαγής. Η αλλαγή μπορεί να γίνει εύκολα από τον ίδιο τον χρήστη.

- Οι κλειδαριές μπορούν πολύ εύκολα να γίνουν αριστερές ή δεξιές.

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ MUL-T-LOCK